Pro power girls

Pro power girls, co odmítají utratit výplatu za Céline kabelku.

Neutrácej, co nemáš & Vytvoř si polštář, říká máma. Billfold vypráví až hororový příběh o tom, co se stane, když mámu neposlechceš. PS: Kurz, jak zvládnout osobní finance patří na Courseře k těm nejpopulárnějším

“Your life turns into a stock photo tagged “young professionals”: you and your new work friends, hanging out at the bar across the street from the office. The cocktails cost twice as much as you paid when you still measured time by semesters and nights by cans of PBR.”

 

Pro power girls, co se nevejdou do škatulek (a kalhot). 

Už jsem četla spoustu teorií, kdo všechno se nehodí do fashion. Není divu, že módní teoretička Lidewij Edelkoort prohlásila pro Dezeen“Fashion is insular and is placing itself outside society, which is a very dangerous step.” A o to víc mě baví číst články o tom, kdo se tam (možná ne na první pohled) rozhodně hodí: plus size holky & plus size Margielane-bitchesnávrhářky, co neoblékají herce stylově a hlavně girl-CEOs.

“If the bitches are winning, the true fashion lovers are losing. Suzy Menkes in Vogue is going to be anti-bitch.” Amen. 

“You can be really fashion-forward, you can be sporty, whatever your personal style is. But people address plus size customers as one person. We don’t all want fit and flare. I want a giant Margiela sack! That’s what I want.”

 

Pro power girls, co vydrží i bez power. 

Bez telefonu ani ránu. Opravdu? New York Times píší o tom, jak závislí jsme na neustálém přílivu nových vjemů. Tak moc, že se jimi necháváme dobrovolně uvěznit: průměrná kancelářská krysa tráví šest hodin denně vyřizováním e-mailů.

“The net is designed to be an interruption system, a machine geared to dividing attention,” Nicholas Carr explains in his book “The Shallows: What the Internet Is Doing to Our Brains.” “We willingly accept the loss of concentration and focus, the division of our attention and the fragmentation of our thoughts, in return for the wealth of compelling or at least diverting information we receive.”

 

Pro power girls, co sbírají srdíčka a smajlíky i offline.

Diesel, který nikdy není daleko od pravdy (a zeitgeist) uvedl další ze série kampaní, která nám nastavuje emojis. Není divu, že Yvan Rodic aka FaceHunter prohlásil na berlínském FashionTech, že sociální sítě jsou sociální status založený na číslech. Čísla, která nás všechny dávají do stejné krabičky.

Technologie mění (módní) svět kolem nás: nakupování na eBayv Německu i kdekoliv jindevidea od Asosupředstavení nových kolekcí u Matchesfashion.commarketingovou stratetegii módních značekcenu tenisek. O to víc hledáme čistou autenticitu bez jakýchkoliv filtrů a renderů, vypráví Joseph Pine na TEDu.  

 

Pro power girls, co zjistili, že 42 není jenom počet kilometrů v maratonu. 

Vojta tvrdí, že se neustále vracím k tomu samému setu témat. Takže poprvé a posté zároveň: jak se z povrchového blábolení dostat k jádru pudla? Modern Love píše o pokusu ptát se na smysl života na prvním rande. 

Why can’t we replace small talk with big talk and ask each other profound questions right from the start? Replace mindless chatter about commuting times with a conversation about our weightiest beliefs and most potent fears? Questions that reveal who we are and where we want to go?

 

1,851 Likes, 7 Comments - Alasdair McLellan (@alasdairmclellan) on Instagram: "Kesewa, Anna, Lily and Slick. For Miu Miu Cruise AW17. @miumiu @kegrand @gb65 @anthonyturnerhair..."